4.28.2009

4.25.2009

Bloemen drogen





afdrukken met bloemen





Proberen om afdrukken te maken met bloemen.

Sic transit gloria mundi



Een testfimpje. Ik houd me bezig met het op een andere manier weergeven dat de natuur vergaat en te laten zien hoe mooi het is. Planten vergaan maar laten ook afdrukken na en vormen, ik onderzoek hoe ik die kan laten zien. Doormiddel van tekst wil ik mijn boodschap verduidelijken.

Sic transit gloria mundi betekent: zo vergaat de roem der wereld

4.23.2009

Week 2

Deze week heb ik een thema gevonden. In mijn foto's kwamen veel lagen voor, met name de onderliggende laag. Veel foto's waren op gelijke plekken gemaakt maar zagen er toch compleet anders uit. Dan spreek ik vooral over milieuvervuiling, op het eerste gezicht ziet alles er heel mooi uit maar als je beter kijkt ligt er zoveel rotzooi op straat. Hiermee wil ik aan de slag gaan!!
Ik ben nu zoekende naar de juiste manier om te vertellen wat ik wil! En dat is mensen bewust maken van het probleem maar niet op een Greenpeace manier.









De eerste week

De eerste week draaide vooral om het analyseren van je foto's en eventueel materialen. Op zoek gaan naar een thematiek, leuk maar erg moeilijk. Hoe vind je een thema dat te maken heeft met toeval en dat je voor 8 weken kan blijven boeien.
Ik heb vreselijk zitten brainstormen, me foto's bekeken en geschreven. Hieronder een klein resultaat ervan!





4.11.2009

Terug uit Parijs

Ik ben weer terug van een midweekje Parijs! Heb het reuze naar mijn zin gehad en ben klaar om met mijn belevenissen van de afgelopen week een nieuwe periode op school te starten! Ik heb een hoop gezien, gedaan en meegemaakt. Nu zorgen dat er een mooi project uit komt!

Klaar voor de start.....











Hier een hele kleine selectie foto's!

4.04.2009

Grafisch ontwerpen

Voor grafisch hebben we veel opdrachten moeten maken, maar het gemiddelde cijfer is een 7 geworden!!

Serieel beeld

Mijn filmpjes waren gevoelig en goed, ik heb een 8 gekregen! Ze staan allemaal op mijn blog mocht je ze willen bekijken!!

Beeld & concept





Ik had wat meer moeten doen met de foto's en de ruimte, maar al met al heb ik toch een 7 gehaald!